?>

VALİDEN MEKTUPLU MESAJ

Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından yürütülen “Çalınmadık Kapı Kalmayacak” projesi kapsamında, vatandaşların ihtiyaçları yerinde tespit edilerek doğrudan destek sağlanıyor.

YAŞAM - 1 gün önce

Yaklaşık iki aydır devam eden çalışma kapsamında, Batman Valisi Ekrem Canalp adına vatandaşlara bir mektup iletiliyor. Mektupta, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu vurgulanarak, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğu mesajı veriliyor.

VALİ CANALP: “BATMAN BÜYÜK BİR AİLE”

Mektupta şu ifadeler yer alıyor:

"Kıymetli hemşerilerim,

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu, köklü medeniyetimizden miras aldığımız en güzel değerlerden biridir. Sizlerin huzuru, mutluluğu, refahı ve güvenliği temel hedefimizdir.
Beraber yürüdüğümüz bu yolda, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Çünkü toplumumuzun temelini huzurlu ve mutlu aileler oluşturur. Aile, sadece bir çatı altında yaşayan bir yapı değil; sevginin, güvenin ve dayanışmanın hayat bulduğu sıcak bir yuvadır. Bizler de Batman olarak büyük bir aileyiz.
Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma, binlerce yıldır bu kadim toprakların mihenk taşı olmuştur. Sizlerin dertlerine ortak olmak, taş üstüne taş koymak için el ele vererek elimizden gelen tüm desteği sunmaya devam edeceğiz.
Sizlerin mutluluğu ve huzuru, bizim en büyük gücümüz ve en önemli teminatımızdır. Aile ziyaretlerimiz sırasında bizlere gönüllerini ve kapılarını açan tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

EV ZİYARETLERİYLE İHTİYAÇLAR TESPİT EDİLİYOR

Belediye ekipleri ve ilgili kurum temsilcileri, haneleri tek tek ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinliyor. Ekmek yardımı, sosyal yardımlaşma destekleri, elektrik, doğalgaz, kömür ve gıda yardımları gibi konularda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olunuyor.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri ise engelli aylığı, sosyal yardım ve destek taleplerini alarak süreci hızlandırıyor.

İKİ AY DAHA DEVAM EDECEK

Yaklaşık iki aydır süren projenin önümüzdeki iki ay daha devam edeceği belirtilirken, hedefin Batman’da kapısı çalınmayan hiçbir hane bırakmamak olduğu ifade edildi.
Haftanın Öne Çıkanları

CENAZE ARACI UÇURUMUN KENARINDA!

2025-02-13 17:22 - YEREL

112 KİŞİNİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

2025-02-14 22:29 - YEREL

12 Yaşındaki Esra'nın Acı Sonu

2025-02-14 14:13 - ASAYİŞ

Köprü Altında Erkek Cesedi Bulundu

2025-02-14 17:37 - ASAYİŞ

HANGİ BİNALAR RİSK ALTINDA?

2025-02-16 16:52 - GÜNDEM

MAHALLEDE KONUT ALANI KALMADI!

2025-02-14 14:36 - YEREL

Batman’ın Doğal Cenneti Ziyarete Hazırlanıyor

2025-02-17 15:23 - YEREL

Hem Ehliyetinden Hem Arabasından Oldu!

2025-02-17 10:29 - ASAYİŞ

HASANKEYF'TE SİYASİ DENGELER DEĞİŞİYOR

2025-02-18 22:35 - SİYASET

CHP İLE AK PARTİ 514 İSTİFA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

2025-02-17 13:08 - SİYASET

İlgili Haberler

GENÇ GAZETECİLER BATMAN GAZETESİ'NDE

15:13 - YAŞAM

ERYARSOY, GENÇLERLE BULUŞTU

13:50 - YAŞAM

SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL ALEV ALDI

13:46 - YAŞAM

ENGELLİLERE “ÇARE” OLDULAR

13:38 - YAŞAM

21 BİN ÖĞRENCİ HİZMET ALDI

13:28 - YAŞAM

Günün Manşetleri

150 KÖY VE MEZRA YOLU ULAŞIMA KAPANDI

15:35 - YEREL

4.238 KAÇAK TRAFO TESPİT EDİLDİ

15:25 - YEREL

GENÇ GAZETECİLER BATMAN GAZETESİ'NDE

15:13 - YAŞAM

ZEMİN VE TEMEL ETÜDÜNE YÖNELİK YENİ ADIMLAR

15:12 - YEREL

BATMAN ÇAYI PROJELERİ HIZLANDIRILIYOR

14:52 - YEREL