USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Judo sporcularına ödül

Vali Ahmet Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Judo İl Temsilciğinin düzenlediği judo küçükler il seçmeleri ödül törenine katıldı.

Judo sporcularına ödül

19 Mayıs Spor Salonunda düzenlenen törene Vali Deniz'in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkapkan ve Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hali Eren ve çok sayıda sporcu katıldı. Antrenman yapan sporcuları bir süre izleyen Vali Deniz, İl Emniyet Müdürü ve polis memurlarıyla birlikte il seçmelerinde dereceye giren sporculara madalyalarını verdiler. Seçmelerde dereceye giren ve Batman'ı il dışında temsil edecek sporcularla yakından ilgilenen Vali Deniz, sporcularla bir süre sohbet ederek, kendilerine başarılar diledi.

 POLİS MEMURLARINDAN MİNİK SPORCULARA ZİYARET

 

Öte yandan seçmelerde minik sporcuları ziyaret eden İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurları, sporcularla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet ettiler. (Bülten Haberi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...