SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

3 mahalle 1 köy karantinaya alındı

Sason İlçe Kaymakamlığı, Altıdere köyünde ve ilçe merkezinde 3 ayrı adreste Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle karantinaya alındığını duyurdu.

Son Güncelleme :

2020-03-31 19:41:13

3 mahalle 1 köy karantinaya alındı

Batman'ın Sason İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "İlçemiz Altıdere köyünde ve ilçe merkezinde 3 ayrı adreste Koronavirüs (Covid-19) salgının kontrolü amacıyla, Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27'nci ve 72'nci maddeleri kapsamında ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulamasına karar verildiği ve karantina sürecinin hali hazırda devam ettiği kamuoyuna saygıyla duyurulur. Tüm vatandaşlarımızın kendi ikametlerinde kalmaları, çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları, ilçemize ve köylerimize dışarıdan gelen herkesin ikamet ettiği yerdeki kişilerle beraber 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları ve misafir kabul etmemeleri, hem kendi hem de toplum sağlığı açısından hayati derecede önemlidir." denildi. Uyarılara riayet edilip edilmediğiyle ilgili muhtarlar ve kolluk birimleri tarafından denetleneceği belirtilen açıklamada, uyarılara riayet etmeyen kişilerin zorunlu karantina altına alınacağı ifade edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.