SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

‘6 SORU 6 CEVAP PROJESİ’ BAŞLADI

Son Güncelleme :

2020-04-28 14:08:24

‘6 SORU 6 CEVAP PROJESİ’ BAŞLADI

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitime destek çalışmaları kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize yönelik ‘Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesini başlattı.

07 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan LGS’ye hazırlık kapsamında öğrencilere bir farkındalık oluşturma, öğrencileri öğretmenleriyle online bir şekilde buluşturma ve öğrencilerin sınavlara yönelik soru çözme becerilerini geliştirme amacıyla proje hayata geçirildi. Proje hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: “Bu projeyle 8.sınıf öğrencilerimizin soru çözme becerilerini geliştirmenin yanında sınavda çıkması muhtemel konularla ilgi bazı detay bilgiler öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize aktarılıyor. Ayrıca öğretmenlerimiz muhakemeye dayalı yeni nesil soruları çözme yöntemlerini öğrencilerimize gösteriyorlar. Projenin ilk etabında 30 okulumuzdan 180 öğretenimiz soru hazırlayarak öğrencilerimizin uzaktan eğitimine destek vermektedirler. Bu projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi Ölçme ve Değerlendirme Merkezi koordinatörlüğünde yapılan bu projenin ilk çekimleri Batman Merkez Petrol Ortaokulu ile Batman Merkez Gültepe Ortaokulunda gerçekleştirildi. Sınav tarihine kadar toplamda 30 okulda yapılacak soru çözme projede sorular okulların kendi öğretmenleri tarafından çözülmekte olup çekim videoları müdürlüğe ait ‘Youtube:/Batmanilmem’ kanalından ve web sitesinden yayınlanacak. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.