SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Batman' Rehavete Kapılan İller' Arasında

Daha önce salgın durumu iyi olan Batman, artık kritik iller arasında

Son Güncelleme :

2020-05-13 12:16:12

Batman' Rehavete Kapılan İller' Arasında

Batman'da hızla artan covid-19 salgınıbazı ulusal haber ajanslarının da gündemine girdi. 'Rehavete Kapılan İller' arasında gösterilen Batman'da hızla artan salgın nedeniyle durumun ciddi olduğu belirtildi.  

İşte ajanslara düşen Haber

“Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler büyük şehirlerde vaka sayılarının düşmesini sağlarken Anadolu'daki bazı illerimizden gelen haberler endişelendirdi. Batman, Kars, Uşak, Düzce, Gaziantep, Van, Adıyaman, Rize ve Zonguldak gibi illerde vaka sayıları alarm vermeye başladı. Bu illerde, havaların ısınmasıyla evde izolasyonu gevşeten vatandaşlar, maske, sosyal mesafe gibi hayati tedbirleri de ihmal edince vaka sayıları arttı.

VAKA SAYISININ ARTTIĞI İLLERİN BAŞINDA BATMAN GELİYOR

Haber 7'nin haberine göre; alınan önlem ve uygulanan yasaklara rağmen vaka sayısının arttığı illerin başında Batman geliyor. 3 Nisan'da 9 olarak açıklanan vaka sayısı büyük bir artışla bu hafta 450'ye kadar yükseldi. Batman Valisi Hulusi Şahin, kentte artan koronavirüs vakalarına dikkati çekerek, radikal kararlar almak zorunda olduklarını ve Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı uygulanması için hükümete öneride bulunabileceklerini söyledi.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.