SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Hijyen ortamda spor keyfi

Covid-19 salgını nedeniyle bir süre kapalı kalan spor salonları açılmaya başlarken, Flex Spor salonu tedbirlerini en süt düzeyden alıyor.

Son Güncelleme :

2020-06-15 16:05:48

Hijyen ortamda spor keyfi

20 yıllık deneyim ve Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu ve Avrupa 2.si hoca gözetiminde; Belde Mahallesi Mehmet Emin Şimşek İlkokulu karşısında bulunan erkek şubesi ve Diyarbakır Caddesi TEB Bankası karşısı Acar Apartmanı kat-2’de hizmet veren bayan salonuyla uzun yıllardır hizmet veren Flex spor salonları, günde 2 kez uzun etkili dezenfektan maddeleri ile tüm yüzey ve tüm spor aletlerini dezenfekte ederek, spor yapan vatandaşların korunmasına katkıda bulunuyor. Flex spor salonu işletmecisi Rıfat Rahmi Sipahioğlu, Sağlık Bakanlığının belirttiği tüm tedbirleri en üst düzeyden uyguladıklarını belirterek “sosyal mesafe ve tüm salgına karşı kurallara uyarak halkımıza evde kalma süresince almış olduğu kiloları vermek ve spor özlemini gidermek için tekrar hizmete girmiştir. 20 yıllık deneyim ve Bay ve bayanlara ayrı salonları ile sizleri spora davet ediyoruz” dedi. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.