SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

İL BİRİNCİSİ KUTLANIYOR

LGS Türkiye birincisi olan Furkan Kutlu tebrik edildi.

Son Güncelleme :

2020-07-17 13:07:50

İL BİRİNCİSİ KUTLANIYOR

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda tüm sorulara doğru cevap verip 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Furkan Kutlu'yu makamında konuk etti. Kurtaran, LGS Türkiye birincisi olan Furkan Kutlu ile bir süre sohbet edip sergilediği üstün başarıdan dolayı kendisini tebrik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: "Sevgili Öğrencimiz Furkan'ın, LGS kapsamında yapılan merkezi sınavda tüm sorulara doğru cevap verip 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olması bizi gururlandırmıştır. Bizlere bu gururu yaşattığı için kendisini tebrik ediyorum. Değerli öğrencimize bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum. Ayrıca öğrencimizin bu başarısında emeği geçen idareci, öğretmen ve velilere teşekkür ediyorum" dedi. Gerçekleşen ziyaretin sonunda  Kurtaran, Milli Eğitim Bakanlığının Maarif Müfettişi Kamer Özdemir ile birlikte başarılı öğrenciye kitap seti ve çeşitli hediyeler verip hatıra fotoğrafı çektirdi.

“BAŞARI KÜLTÜR ORTAOKULUNDA BİR GELENEKTİR”

Kültür Ortaokulu öğrencisi Furkan Kutlu’nun başarısı nedeniyle okul müdürü bir teşekkür mesajı yayınladı. Şimşek “Liselere Giriş Sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak hem Türkiye  hem de Batman 1.si olan öğrencimizi ailesini ve başarıda emeği geçen öğretmenleri tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.