SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Tezgâhlar rengârenk, işler kesat!

Kurban bayramına sayılı günler kala Batman’daki birçok işletme de çikolata ve şekerler tezgâhlardaki yerini aldı, ama satışlar beklenilenin altında kaldı.

Son Güncelleme :

2020-07-27 14:43:54

Tezgâhlar rengârenk, işler kesat!

Kurban bayramı öncesi Batman’daki market, şarküteri ve AVM’lerdeki tezgâhlar, şekerlerle rengârenk bir görüntü kazandı. Korona virüs nedeniyle vatandaşların beklenen ilgiyi göstermemesine esnafı kara kara düşündürüyor. Satışlardan memnun olmayan esnaflar; “Korona bize ciddi sıkıntılar yaşatmaya devam ediyor. Ramazan bayramında da umduğumuzu bulamamıştık, görünen o ki bu bayramda da öyle olacak. Ayrıca vaka sayılarının ilimizde artması sebebiyle, insanlar ilk olarak alışveriş noktalarından geri çekiliyor, haliyle bu da bizi ciddi sıkıntıya sokuyor. Ümit ediyoruz ki, şu son birkaç günde hareketlilik olur ve en azından bir nebze olsun durumu toparlamış oluruz” dediler. (Numan Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.