SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BAKAN SELÇUK, KOZLUK’LU ÖĞRETMENLERLE GÖRÜŞTÜ

Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Turgay Öntaş bazı incelemelerde bulunmak üzere geldiği Batman’da Kozluk ilçesini de ziyaret etti.

Son Güncelleme :

2020-09-17 13:25:06

BAKAN SELÇUK, KOZLUK’LU ÖĞRETMENLERLE GÖRÜŞTÜ

Salgın sürecinin yayılmaya devam ettiği yeni eğitim ve öğretim sezonunda yü yüze eğitim ile ilgili tedbirler en üst düzeye alınırken, Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Turgay Öntaş bazı incelemelerde bulunmak üzere geldiği Batman’da Kozluk ilçesini de ziyaret etti. Bakan Danışmanı Öntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Kozluk Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer Toprak ile  birlikte 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında ilçedeki okulları ziyaret ettiler. Okul ziyaretlerinde Çayhan İlkokulu/Ortaokulu ve Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anadolu liselerinde oluşturulan EBA Destek noktaları incelendi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmenlerle canlı bağlantı gerçekleştirdiği ziyaret, öğretmenlerle uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduktan sonra sona erdi.  

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.