SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

İKİ AYRI KAZA 1 ÖLÜ 12 YARALI

Batman'da 2 ayrı kaza meydana geldi.

Son Güncelleme :

2020-12-22 11:59:48

İKİ AYRI KAZA 1 ÖLÜ 12 YARALI

İlimizde meydana gelen 2 ayrı kazada 1 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. İlk kaza Kozluk Ziyaret yolunda yaşandı.

Mülteci taşıyan ve sürücüsü öğrenilemeyen yarım minibüs Kozluk mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 1 mülteci hayatını kaybetti 11 mülteci de yaralandı. Pakistan uyruklu 20 yaşındaki O.M.S. adlı mültecinin cenazesi Kozluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ve yasadışı mülteci vakası ile ilgili soruşturma başlattı.

KOZLUK’TA 2.KAZA

İkinci kaza ise saat 08.30 civarında Kozluk ilçesinde bağlı Kahveci köyü mevkiinde meydana geldi.  Kahveci yakınlarında sürücüleri öğrenilemeyen iki araç çarpıştı, kazada araçlarda bulunan iki vatandaş yaralandı. İki ayrı kazada yaralanan 12 kişi,  kaza yerine gelen 112 sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahale ardından çeşitli hastanelere sevk edilirken jandarma iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.