SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KURT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Batman futboluna büyük hizmetlerde bulunan Spor Adamı Bülent Kurt’un annesi Zemzem Kurt, kalbine yenilerek hayata gözlerini yumdu.

Son Güncelleme :

2021-01-16 18:40:04

KURT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Futbolculuk yıllarında Batman Belediyespor ve Batman Karşıyakaspor’da uzun yıllar forma giyen, aktif futbol hayatının ardından da spor kulüplerimizde yöneticilik yapan ve bir dönem Belediye Başkanı Vekiliği’de yapan kamuoyunun sevdiği isimlerden Bülent Kurt’un annesi Zemzem Kurt, dün akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan 70 yaşındaki Zemzem Kurt’un duran kalbi, doktorların müdahalesinin ardından yeniden çalıştırıldı. Kontrolleri yapıldıktan sonra yoğun bakıma alınan Zemzem hanımın kalbi, burada ikinci kez kalbi durdu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Gece saatlerinde defnedilen ve pandemi nedeniyle cenazesi yapılamayan Zemzem annemize, biz de Batman Gazetesi ailesi olarak Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına da başsağlığı dileriz.

 

YORUM ALANI

Ahmet Bezek 0000-00-00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesinede baş sağlığı dilerim. Çok üzüldüm.

Ahmet Bezek 0000-00-00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesinede baş sağlığı dilerim. Çok üzüldüm.

Ahmet Bezek 0000-00-00

Anı vefatı beni derinden üzmüştür. Allah'tan rahmet dilerim mekanı cennet olsun. Ailesinede baş sağlığı dilerim.

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.