SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Karataş’a ‘En başarılı gazeteci’ ödülü

Son Güncelleme :

2021-03-22 14:04:34

Karataş’a ‘En başarılı gazeteci’ ödülü

2021 Uluslararası Doğu Ödülleri (İnternational East Awards) görkemli bir gecede sahiplerini buldu. Ulusal medyada ünlü oyuncu ve sanatçılarla ilgili yaptığı haber ve röportajlarla son yıllarda adından sıkça söz ettiren Batmanlı Gazeteci Yazar Aziz Karataş da gecede ‘Yılın En Başarılı Gazetecisi’ ödülüne layık görüldü.

ÖDÜLÜNÜ ÜSTATLARINA VE AİLESİNE ARMAĞAN ETTİ

Ünlü sanatçı Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Şanlıurfa Nevali Otel’de gerçekleşen ödül töreninde, çok sayıda siyasetçi, iş insanı, basın yayın grupları, belediye başkanları ve sanatçılar ödüllerine kavuştu. Aldığı ödülün ardından bir konuşma yapan Batmanlı genç gazeteci; ‘Zihnimize arzumuzun tohumunu ektiğimizde zihnimiz öyle bir güce dönüşür ki, sahip olmak istediklerimiz bizi çeker. Uğruna yürüdüğümüz ilkeler ve hedefler doğrultusunda aldığımız bu güzide ödüller, işimize olan inancımızı ve motivasyonumuzu kat kat arttırıyor. Bu büyük organizasyonunun asıl mimarları olan Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan'a çok teşekkür ediyorum. Bu ödülümü üstadım dediğim hocalarım duayen Gazeteci Abdullah Akosman, Usta Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Yaşar Şenyüz hocam ve her koşulda yanımda olan bana destek veren kıymetli aileme armağan ediyorum’ dedi. (İsmail Güneş)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.