SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BELEDİYENİN ÖZEL GÜVENLİK KADROSU İÇİN LİSTE YAYINLANDI

Batman Belediyesinin alacağı 70 kişilik özel güvenlik elemanı için 1.123 kişi başvuru yaptı.

Son Güncelleme :

2021-08-25 15:54:44

BELEDİYENİN ÖZEL GÜVENLİK KADROSU İÇİN LİSTE YAYINLANDI

Yapılan başvuruları değerlendiren belediye, 13 ile 18 Eylül tarihleri arasında spor mülakatı ve fiziki yeterlilik parkuru düzenleyecek.

Belediyeden yapılan açıklamada “Batman Belediyesi Personel A.Ş Özel Güvenlik bünyesinde çalıştırılmak üzere     70 adet ( 60 erkek, 10 kadın)  Özel Güvenlik alımı için evrak kontrolü ve boy- kilo ölçüm aşaması tamamlanmıştır. 986 erkek, 137 kadın aday spor (fiziki yeterlilik parkuru) sınavına girmeye hak kazanmıştır. Spor sınavı  13.09.2021 – 18.09.2021 tarihleri arasında saat 09:00’da Batman Belediyesi Spor Kompleksinde yapılacaktır. Aday listesi ve katılım tarihleri gruplar halinde aşağıda belirtilmiştir. Sınava gelen adaylar; T.C kimlik kartı, Özel Güvenlik Kimlik Kartı (kartı henüz gelmemiş adaylar ÖGG geçici çalışma belgelerini), aile hekiminden durum bildirim raporu getirecektir. İstenilen belgeleri getirmeyen  ve katılacağı sınav gününde hazır bulunmayan adaylar elenmiş sayılacaklardır. (covid-19 hastası olan yada temaslı olan adaylar en geç 10.09.2021 tarihine kadar raporlarını Batman Belediyesi Personel Anonim Şirketine teslim etmek zorundadır.) Not: Spor sınavına girecek adaylar; spor yapmaya uygun kıyafet ile katılım sağlamaları gerekmektedir” denildi. 

 FİZİKİ YETERLİLİK PARKURUNA GİRMEYİ HAK KAZANANLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.