SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

CANINIZ SAĞ OLSUN!

Bölgesel Gelişim Lig’nde mücadele Batman Petrolspor U19 takımı, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Amedspor’a deplasmanda boyun eğdi.

Son Güncelleme :

2021-11-28 17:26:31

CANINIZ SAĞ OLSUN!

5 MAÇTA 4 GALİBİYET ALDI

Gelişim liglerindeki iddialı takımların başında gelen Batman Petrolspor, bu sezon U19 liginde oynadığı ilk 4 maçı da kazanarak 12 puanla liderliğini sürdürüyordu. İlk devrenin son maçında şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Amed Sportif Faaliyetlerle deplasmanda karşılaşan Petrolspor, müsabakayı 2-1 kaybederek, liderliği de 1 puan farkla rakibine kaptırdı. Şampiyonluk için 5 maçı daha kalan temsilcimiz, önümüzdeki hafta da Siirt Özel İdarespor’u Batman’da konuk edecek. Ligin son maçı ve aynı zamanda şampiyon takımında belirlenecek olmasına kesin gözüyle bakılan müsabaka ise, Petrolspor ve Amedspor arasında 2022’nin ilk gününde Batman’da oynanacak. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.