SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

AFYON KAMPI BAŞLADI

10 günlük Batman kampını tamamlayan Batman Petrolspor, Afyon’da ikinci etap çalışmalarına başladı.

Son Güncelleme :

2022-07-26 16:01:14

AFYON KAMPI BAŞLADI

24 FUTBOLCUYLA AFYON KAMPI

Yeni sezonda 2. Lig beyaz grupta mücadele edecek olan Petrolspor’da lig hazırlığı tüm hızıyla sürüyor. Şuana iç ve dış transferde 24 futbolcuyu kadrosuna dahil eden temsilcimiz, kondisyon ağırlıklı geçirdiği Batman kampını tamamladı. Dün Afyon’da toplanan kırmızı-beyazlı ekip, burada da taktik ağırlıklı ve hazırlık maçlarından oluşan bir kamp dönemi gerçekleştirecek.

2 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Afyon kampı süresince yeni sezon 11’ini de oluşturacak olan teknik direktör Ahmet Yavuz’un kadrosunda şuan 24 futbolcu yer alıyor. Teknik Yavuz ve Başkan A. Vahap Akbaş’ın açıklamalara göre, iki transfer daha gerçekleştirilecek. Belirledikleri isimlerle temas halinde olan Petrolspor yönetimi, kısa sürede iki futbolcuyu kampa dahil edecek. (Hamit Ayhan)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.