SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

GATOB her yerde, Batman her yerde

Son Güncelleme :

1970-01-01 02:33:38

GATOB her yerde, Batman her yerde

Travel Expo Ankara Fuarında Batmanın tanıtımını yapan GATOB, “Ulusal ve uluslar arası alanda ilimizi ve bölgemizi tanıtmaya devam edeceğiz” dedi. Tarihi ve kültürüyle turizm şehri olma yolunda hızla ilerleyen Batman, fuarlarındaki yerini almaya devam ediyor. GATOB (Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği) , Ankara’da gerçekleşen ‘Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’na katılarak Batman ve Bölge tanıtımını yaptı. İki gün içinde Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Ankara Vali yardımcısı Ahmet Faruk Kurt,Gaziantep İl Kültür Müdürü Mehmet Bülent Öztürk,Kayseri İl Turizm Müdürü İsmet Taymuş,Antalya AKEV Üniversitesi Assist Prof. Dr. Aylin Aktaş Alan ,Mersin Üniversitesi Profd.Dr. Kemal Birdir,Ankara Haymana’da bulunan Doktorun Oteli CEO’su Ali Cenk Yorulmaz,ICOSA firmasından Genel Müdürü Utku Cengiz Özyurt,Mardinli Turizmci RAYMAR Otelin satış ekibi Aslı Baca Teberik ve Siren İnancı,Eyüboğlu Otel Satış Koordinatörü Melda Sak, CH Hotel satış koordinatörü Refika Öztürk Özdemir, THE Park Hotel ANKARA Otel Genel Müdürü Nilgün Bayri ile çok sayıda ziyaretçiye Batman hakkında bilgiler verip tanıtma imkanı oldu.

“BATMANI HER ALANDA TANITIYORUZ”

GATOB Başkanı Hüseyin Aslan, fuara ilişkin yaptığı açıklamada “Her geçen gün adını daha fazla duyuran Güneydoğu’nun incisi Batman, Ulusal ve Uluslararası Fuarlarda boy gösteriyor. Batman’da alışılmışın dışında tur rotalarını gezginlere ve Acentelere anlatarak bölgenin ağırlığını hissettiriyoruz. Batman’da Tarih ve Kültür mozaiğini anlatımlarımızla dinleyenlerin ilk fırsatta gelmek istediklerini duymak bizleri motive ediyor. Bu nedenle her fırsatta bölgemizin tanıtımı ve otellerimizin misafirperverliğini anlatıyoruz. Batman halkının misafirperver sevecen ikramkâr olduğunu fuarlarda hissettirmenin hazını yaşıyoruz. Bu nedenle ‘Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nda yerimizi aldık. Bölgemizin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması ve pazar payımızın artırılması için, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında GATOB olarak Bölgemizi ve Batman’ı en iyi şekilde temsil ediyoruz” dedi.

“BATMANA KAPILAR ARDINA KADAR AÇILIYOR

 ‘Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nın, kültür ve turizm potansiyeli açısından önemli bir destinasyon olduğunu ifade eden Hüseyin Aslan, Seyahat planlamak isteyenlerin konaklama ve gezilecek yerler hakkında bilgi vererek ‘Travel Expo Ankara Fuarı’nın Batman turizmine önemli tanıtıma imza attığını söyledi. “İlimizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacak olan fuarlar her zaman için bölgemiz için faydalıdır” diyen GATOB Başkanı Aslan, seneye Travel Expo Ankara Turizm Fuarı yeni yerinde olacağından bölgemizin daha iyi tanıtılması adına STK ve yerel yönetimlerimizle birlikte partner il olmak için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. Aslan “Bu konu üzerine ATİS Fuarcılık Proje sorumlusu Zümrüt Sipariş, bizlere şimdiden Batman’a kapılarının açık olduğunu sözleşmeyi fuar bitmeden bile imzalayabiliriz demesi bizleri gururlandırmıştır. Biz Batmanlı Turizmciler olarak Gelecek sene Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nda partner olma yolunda girişimlerimizi yapacağız. Batman girişimlerimizle hak ettiği yere ulaşacaktır. Tanıtım çünkü gönülden olur. Bizlerde Batman’ çok şey borçluyuz şimdi ödeme zamanımız” şeklinde bilgi verdi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.