USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

BEŞİRİ’DE ANLAMLI İFTAR ETKİNLİĞİ

BEŞİRİ’DE ANLAMLI İFTAR ETKİNLİĞİ

Beşiri Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler, depremzede Vatandaş lar , yetim ve öksüz çocuklar bir araya geldi.

İlçe genç lik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı kapalı spor salonunda verilen iftarda Kaymakam Mahmut Şener ve eşi Betül Şener misafirlerle tek tek yakından ilgilendi.

İftar etkinliğinde konuşan Kaymakam Şener  “ birlik ve beraberliğin, kardeşliğin daha fazla hissedildiği Ramazan Ayı nda geniş bir Aile olarak bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ülkemizi derinden etkileyen asrın felaketi olan deprem sonrası ilçemize gelen misafirlerimiz var. Şehit ailelerimiz, yetim ve öksüz çocuklarımızın yanında olduğumuz gibi devletin tüm imkânları ile depremzede misafirlerimizin de yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. İnş Allah hep birlikte el ele vererek yaralarımızı saracağız. Bu hususta maddi ve manevi her türlü desteği esirgemeyen Beşirililere de şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik , Sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramına erişmeyi temenni ediyorum. Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim” dedi.

İftar sonrası programa katılan çocuklarımız için de Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde yer alan gönüllü gençler çeşitli etkinlikler düzenledi ve çocuklara hediyeler dağıttı.

Düzenlenen iftar programına belediye Başkanı Sait Karabulut, kurum amirleri ve eşleri, Şehit aileleri, gaziler, depremzede misafirlerimiz ile yetim ve öksüz çocuklar katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ