<div>İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri tarafından merkez ve ilçelerde eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde, kıyma, yaprak, karışık et döner ve kanatlı (tavuk) döner satışı yapılan toplu tüketim yerleri mercek altına alındı.</div> <h4>Türk Gıda Kodeksi Et, Hazırlanmış Et ve Et Ürünleri Tebliği çerçevesinde gerçekleştirilen denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, işletmelerin hijyen kurallarına ve mevzuata uygunlukları kontrol edildi.</h4> <div>Denetimlere ilişkin açıklamada bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, halk sağlığını korumak adına gıda denetimlerinin aralıksız sürdürüleceğini vurguladı. Aydın, vatandaşlardan gıda ile ilgili karşılaştıkları olumsuzlukları Alo 174 Gıda Hattı’na bildirmeleri konusunda duyarlılık göstermelerini istedi.</div> <div></div>