USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

EKMEĞİN FİYATINI DÜŞÜRDÜ

EKMEĞİN FİYATINI DÜŞÜRDÜ

RAMAZANIN HATIRINI TUTTU

Batman 'da Ramazan Ayı na özel indirime giden bir fırın işletmecisi ekmeğin fiyatını 6 buçuk liradan 5 liraya indirerek örnek davranışta bulundu.

Batman merkezde bir fırın işletmecisi Ramazan ayında insanların hayır dualarını almak için örnek bir davranışta bulunarak ekmeğin fiyatını 6 buçuk liradan 5 liraya indirdi. Ramazan ayı dolayısıyla ekmek fiyatında yaptığı indirimle Vatandaş ların takdirini toplayan fırın işletmecisi Halil Savur, amacının halka faydalı olmak ve hayır duası kazanmak olduğunu söyledi.

Ekmek fiyatında yaptığı indirimin çok anlamlı bulduklarını ifade eden vatandaşlar ise bu güzel uygulamanın diğer esnaflara örnek olması gerektiğini söyledi. Yapılan her duanın kendileri için çok anlam ifade ettiğini söyleyen Savur, "Buradan her ekmek alan insanımız fiyatı düşürdüğümüz için hem seviniyor hem de bize dua ediyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Tabi aldığımız un ve diğer maliyetlerimizin fiyatı düşerse fiyatı daha da düşürürüz. Batman'daki tüm esnaflara Ramazan'dan dolayı indirime gitmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
ATA
ATA 2 yıl önce
Rabbim hatırını tutsun inşaallah senin gibilerin neslini çoğaltsın
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...