USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİNİ GÖRÜŞTÜ

ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİNİ GÖRÜŞTÜ

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Batman belediye Başkan Vekili Yardımcı sı Muzaffer Özkan’ı makamında ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini iletti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı esnaf ziyaretleri esnasında karşılaştıkları ve not aldıkları esnafın sorun ve taleplerini, Başkan Vekili Yardımcısı Özkan’a iletti.

Ziyarette birçok konu ele alınarak çözüm önerileri görüşüldü. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Ziyaretimiz de daha önce yaptığımız esnaf ziyaretlerinde esnaflarımızın bize ilettiği veya bizlerin gözlemlediği sorunların çözümü ve esnafımızın talepleri konusunda görüştük. Karşılıklı fikir alışveriş inde bulunduk. Gülistan Caddesi’nde ki ortasında bulunan mahya ışıklandırmaların çalışmamasının ve kabloların sarkmasının hem tehlikeli olduğunu hem de görüntü kirliliğine neden olduğunu, kaldırımdaki ışıklandırma kapaklarının kırık olmasının Vatandaş ların düşme gibi tehlikeye soktuğunu belirterek gerekli düzenleme ve önlemlerin alınmasını istedik. Bunun yanı sıra Gülistan Caddesi esnafımız özellikle gündüz saatinde caddeye motorlu taşıtların, bisikletli Sürücü lerin, seyyar satıcıların ve dilencilerin girmemesini talep ettiklerini ilettik. Ramazan Ayı ve yaklaşana bayram alışverişi öncesi Belediye otobüslerinin gece sefer saatlerinin uzatılmasının hem esnafımıza hem de vatandaşımıza yararlı olacağını söyledik. Uzun zamandan beri sorun olan Birinci Cadde’nin canlandırılması için neler yapılabilir bunun üzerine istişarelerde bulunarak çözüm önerimizi söyledik. Batman’da birçok mahallemizin ana geçiş caddesi olan Dostlar Caddesi’nin yollarının çok bozuk olduğunu, esnafın, vatandaşların şikâyetçi olduğunu ve taşıtların da ciddi zararlar gördüğünü havaların düzelmesi ile asfalt çalışması yapılması gerektiğini vurguladık” şeklinde konuştu. Başkan Çiftçi, Başkan Vekili Yardımcısı Özkan’ın yapılan görüşmede iletilen sorun ve talepleri not alarak Batman esnafı için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve gerekli birim amirlerine anında talimat vererek gerekli çalışmalara başlayacağını belirttiğini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ