USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

FİNAL EĞİTİM KURUMLARI 45. YILINI KUTLADI

Final Eğitim Kurumları, 45. yılına özel düzenlediği Vizyon Toplantısı’nda eğitimin geleceğine dair önemli mesajlar verdi.

FİNAL EĞİTİM KURUMLARI 45. YILINI KUTLADI

 "Eğitime Yön Veren 45 Yıl" temasıyla gerçekleşen ve Antalya’da düzenlenen vizyon toplantısında; eğitimde sürdürülebilir başarı, dijital dönüşüm ve liderlik gibi konular ele alındı. Türkiye’nin dört bir yanından kurucu ve yöneticilerin katıldığı toplantıda, Final Eğitim Kurumları’nın değerleri, gelecek vizyonu ve yenilikçi eğitim anlayışı paylaşıldı. Önemli toplantıda; Final Eğitim Kurumları Bölge Yöneticisi ve Batman Final Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bozkurt ile Batman Final Okulları Genel Müdürü Orhan Alp’te ödül alanlar arasındaydı.

45 YILDA 5 MİLYONUN ÜZERİNDE ÖĞRENCİ

Türkiye’nin eğitim markası Final Eğitim Kurumları, Antalya’da "Eğitime Yön Veren 45 Yıl" temasıyla düzenlediği Vizyon Toplantısı’nda, "Değerlerimizle Güçlenmek, Eğitimde Kalıcı Bir Miras Oluşturmak" ana başlığıyla eğitimin geleceğine dair güçlü bir perspektif sundu. Final Eğitim Kurumları Kurucular Kurulu Başkanı İhsan Özen, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve Genel Müdürü Şevket Ertem’in konuşmaları ile başlayan toplantıda katılımcılar 2 gün boyunca değerli konuşmacıları dinleme fırsatı buldular. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Final’in yıllar boyu eğitim alanındaki birçok yeniliğe öncülük ettiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Final, Anadolu’da mütevazı imkanlarla yola çıkmış bir eğitim kervanıdır. 45 yıldır gönüllerde yaşayan bir fedakarlık öyküsüdür. 5.230.000 öğrenciye dokunmuş, 100.000’e yakın öğretmen yetiştirmiş, 600.000’den fazla öğrenciyi tam burslu okutmuştur. Okulları, kursları, üniversitesi ve yayınlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitimde bir ekol olmuştur. Her zaman Devletinin, Milletinin, Cumhuriyetinin ve değerlerinin yanında duran, bu ülkenin çocukları için Anadolu’nun en ücra köşelerine ulaşan, yetiştirdiği öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti’ne armağan eden Türkiye’nin eğitim markasıdır.”

2025 VİZYONU VE YENİLİKÇİ ADIMLAR PAYLAŞILDI

Toplantıda, Final Eğitim Kurumları'nın akademik ve idari yapısını daha ileriye taşımak adına, Final Yönetim Merkezi eğitim koordinatörleri ve yönetim merkezi yöneticileri önemli sunumlar gerçekleştirdi. Dijital çağda iletişim, marka yönetimi ve veli ilişkileri konuları ele alınırken bir yandan da Final Eğitim Kurumlarının yapıtaşı olan öğretmenlerimizin gelişimine yönelik projeler aktarıldı. Eğitim koordinatörleri, 2025 yılına yönelik eğitim vizyonunu, gerçekleştirecekleri inovasyonları ve hayata geçirecekleri yenilikleri büyük bir heyecanla katılımcılarla paylaştı. Final Eğitim Kurumları'nın gelecekteki hedefleri, öğrenci başarısını artırmaya yönelik stratejiler, sınavlara hazırlık süreçlerinden akademik program geliştirmeye, dijital dönüşümden öğrenci başarısını artırmaya kadar birçok alanda ele alındı.

FİNAL’DE İZ BIRAKANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Final Eğitim Kurumları’nın 45 yıllık köklü geçmişine katkı sunan eğitimcileri onurlandırdığı Kıdem Ödülleri Töreni, toplantının en anlamlı anlarından biri oldu. "Final’de İz Bırakanlar" başlığıyla düzenlenen törende, kuruma uzun yıllar boyunca emek veren eğitimciler ve yöneticiler onurlandırıldı. 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 ve 45 yıllık hizmet sürelerini tamamlayan isimlere plaket takdim edildi. Plaket alanlar arasında Final Eğitim Kurumları Bölge Yöneticisi ve Batman Final Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bozkurt, Final çatısı altında 27’inci yıl, Batman Final Okulları Genel Müdürü Orhan Alp ise 20’inci yıl plaketiyle onurlandırıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...