USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Gercüş’te Teşkilat ve Vatandaş Buluşması

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Gercüş Ziyareti

Gercüş’te Teşkilat ve Vatandaş Buluşması

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Gercüş ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluştular.

TEŞKİLAT VE VATANDAŞLARLA TOPLANTILAR

Nasıroğlu ve Şansi, Gercüş’e gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar. Toplantının ardından vatandaşlarla buluşup esnafı ziyaret eden Nasıroğlu, gelen talepleri dinleyip ilgili birimlere aktardı.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK ZİYARETLERİ

Ziyaretleri kapsamında Gercüş Belediyesi'ni de ziyaret eden Nasıroğlu ve Şansi, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş ile görüştü. Görüşmede ilçede gerçekleştirilecek projeler, sorunlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAKLARINI BELİRTTİLER

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "İl Başkanımız Hüseyin Şansi ile birlikte muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları konuştuk. Köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarının takipçisi olacağız." şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...