USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

GERİ SAYIM BAŞLADI

AK Parti Batman İl Başkanlığı İçin Geri Sayım Başladı

GERİ SAYIM BAŞLADI

AK Parti Batman İl Başkanlığı için Geri Sayı m başladı. İl başkanlığı görevine atanacak ismin belirlenmesi an meselesi.

Adaylar Hüseyin Şansi , Rıfat Mahmut Ekmen , Sabahattin Tural, Temmim Orhan, Abdurrahman Sevim ve Akif Gür Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile külliyede yerini aldı. Bu Görüşme , il başkanlığı için son adım olarak değerlendiriliyor.

Batman'daki partililer ve Vatandaş lar , yeni il başkanının kim olacağını merakla bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, adaylarla yapacağı görüşmeler sonrasında kararını açıklaması bekleniyor.

Yeni il başkanının belirlenmesi, Batman’da AK Parti’nin gelecekteki politikaları ve projeleri açısından Büyü k önem taşıyor.

Bu Kritik görüşmenin ardından, AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın yeni il Başkanı kısa sürede kamuoyuna duyurulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ