USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Hasta Çocuklara Özel Eğitim Sınıfı

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk servisinde tedavi gören minik hastalar, eğitime ara vermeden ders başı yapmaya devam ediyor. Vali Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, 2023 yılında Valilik talimatıyla açılan eğitim sınıfını ziyaret ederek ço

Hasta Çocuklara Özel Eğitim Sınıfı

Ziyaret sırasında Dr. Canalp’e İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve hastane yönetimi eşlik etti. Eğitim sınıfında çocukların sağlık durumları hakkında bilgi alan Dr. Canalp, desteklerinden dolayı Hastane Başhekimi Uz. Dr. Feyat Tunç’a teşekkür etti. Ayrıca çocuklarla yakından ilgilenerek onlara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eğitim sınıfı ile ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, tedavi gören çocukların eğitimden kopmaması için etkileşimli tahtalar ve Milli Eğitim Bakanlığının gönderdiği materyallerle donatılmış bir ortam sağlandığını söyledi. Ayrıca, oluşturulan kitaplık sayesinde hem çocukların hem de sağlık çalışanlarının faydalanabildiğini belirtti. Kurtaran, bu imkanlarla çocukların yaş gruplarına uygun şekilde eğitim alma fırsatına sahip olduğunu ve tedavi süreçlerinde eğitimin kesintisiz devam ettiğini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ