USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

IŞIKHAN: ÖNÜMÜZDE BİR DEMOKRASİ SINAVI VAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Batman’da AK Parti seçim lokali açılışını gerçekleştirdi.

IŞIKHAN: ÖNÜMÜZDE BİR DEMOKRASİ SINAVI VAR

Turgut Özal Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen Açılış ta konuşan Bakan Işıkhan, konuşmasında 31 Mart seçimlerinin önemini vurgulayarak destek istedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini belirten Bakan Işıkhan, “Davamızın lideri SAYIN Cumhurbaşkanı mız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda bir nefer olarak siz Kardeş lerimle AK kadrolarla çalımaktan dolayı ayrı bir Mutluluk ve heyecan içerisindeyim. Önümüzde bir Demokrasi sınavı var. 31 Mart bizim için oldukça önemli bir Seçim arifesi ve inş Allah 2024 yılı daha güzel günlere uyanacağımız Vatandaş larımızın Yaşam kalitesi ve refah seviyesini artırabileceğimiz bir yıl olacak. Bu yüzden sizin kararlarınız, sizin tercihleriniz oldukça önem taşımaktadır. Biz size inanıyor, size güveniyoruz.” dedi.


Bakan Işıkhan, AK Parti Batman belediye Başkanı Adil Sebati Caylan’ı Batmanlılara emanet ettiğini söyledi.
1 Nisan sabahı Güç lü bir Türkiye hedefine Güneydoğu’da ulaşacaklarını belirten Bakan Işıkhan, şunları kaydetti, “Sizlere Allah’ın izniyle kıymetli Belediye Başkanı mız Adil başkanımızı emanet ediyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahında Adil Başkanımıza mazbatayı vermek nasip olacak. Buradaki konuşmalarımız 31 Mart akşamına kadar siz kıymetli teşkilatlarımızdan, kadınalrımızdan, genç lerimizden kapı kapı dolaşmasını özellikle rica ediyorum. Biraz yorulacağız ama yorulduktan sonra da Allah’ın izniyle Büyü k bir zafere uyanacağız. Bu noktada çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Sizlerden son ricam bu SKM merkezi açılışı inşallah hayırlara vesile olur. Dün Mardin’deydim, Mardin’de Artuklu SKM açılışını yaptıktan sonra Nusaybin’e geçtik. Nusaybin’de de aynı şekilde SKM’nin açılışını yaptık orada da Sayı n Cumhurbaşkanımıza oldukça bü Yük bir ilgi vardı. Bu ilgiyi Batman’da da siz değerli kardeşlerimde de görüyorum ama desteğinizi daha da artırarak güçlü bir Türkiye’ye hedefine Güneydoğu’da ulaşacağımıza inanıyorum. Sizlerden bir ricam olacak 31 Mart seçimlerinde Adil başkanımıza destek vermenizdir.”
Yapılan konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu , AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ