USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

KADIN POLİS MEMURUNA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

KADIN POLİS MEMURUNA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Batman Valiliği koordinesinde “Tek Ses Tek Yürek” sloganıyla depremzedeler yararına düzenlenen Kermeste İl Emniyet müdürünün eşi Emine Kıraç, Polis Eşleri Derneği Batman Şubesi'nin de görev aldığı stantta bulunan kadın polis memuruna doğum günü sürprizi yaptı.

Batman Valiliği tarafından Atatürk Parkı’nda depremzedeler için düzenlenen ve üç gün sürecek olan kermesin ikinci Günü nde Vatandaş lar stantlara ise yoğun gösterirken,    İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın eşi Emine Kıraç, polis eşlerinin bulunduğu stantta görev alan kadın polis memuruna doğum günü pastası hazırlayarak sürpriz yaptı.

Görevli kadın polis memuru Neslihan Erdoğan, Bayan Köroğlu'na teşekkür ederek, doğum günü sevincini polis arkadaşlarıyla paylaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ