<h4>Esnaflar, özellikle doğal pekmez ve un ile yapılan kesme lokumun yoğun talep gördüğünü belirtiyor.</h4> <div></div> <div>Fiyatlar ürün içeriğine göre değişirken, kesme lokumlar 150 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Cevizli sucukta ise ceviz oranı arttıkça fiyat da yükseliyor. 150 TL’den başlayan cevizli sucuklar, kullanılan ceviz miktarına bağlı olarak 500 TL’ye kadar çıkabiliyor.</div> <div></div> <div>Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarına geleneksel lezzetler eklemek isteyenler, pekmezle hazırlanan bu ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Esnaflar, doğal ve katkısız bu tatlıların enerji verici özelliği sayesinde Ramazan’da daha fazla tercih edildiğini söylüyor.</div> <div></div>