USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

ŞAMPİYON TAKIMI AĞIRLADI

Batman Belediye Başkanı Gülistan Sönük, İşitme Engelliler Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren Batman İşitme Engelliler Futbol Takımını ağırladı.

ŞAMPİYON TAKIMI AĞIRLADI

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen toplantıya Başkan Gülistan Sönük, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim ve belediye meclis üyeleri, Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ayhan Arı, takım antrenörü Osman Seyrek ve takım oyuncuları yer aldı.

İşitme Engelliler 1. Ligi’nde Şampiyon olarak İşitme Engelliler Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren Batman İşitme Engelliler Futbol takımını başarılarından dolayı kutlayan Başkan Sönük, bu başarılarıyla Batman’ı gururlandırdıkları için takım antrenörü ve oyuncularına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...