USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

TESİSAT İŞÇİLİĞİNİ ÜSTLENDİ

Batman’ın Çamlıca Mahallesi’nde yaşayan ve böbrek nakli sonrası kronik hastalıklarla mücadele eden 1985 doğumlu Hasan Ekinci, haberimiz üzerine hayırseverlerin desteğiyle umut buldu.

TESİSAT İŞÇİLİĞİNİ ÜSTLENDİ

HAYIRSEVERLER KAYITSIZ KALMADI

Maddi imkânsızlıklar nedeniyle doğal gaz tesisatı ihtiyacını karşılamakta güçlük çeken Ekinci’nin çağrısına Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve birçok hayırsever kayıtsız kalmadı. Destek kampanyasıyla birlikte Hasan Ekinci’nin evine ziyaretler gerçekleştirildi.

BAŞKA HAYIRSEVERLERE DE İHTİYAÇ VAR

Ekinci’nin doğal gaz talebine yanıt veren Eşref Demir Kardeşler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisat Firması Sahibi Hasan Ekinci'nin doğal gaz tesisatının işçilik maliyetini üstlenerek önemli bir adım attı. Destek çağrısını sürdüren Demir, "Tesisatın diğer aşamalarını tamamlamak için başka hayırseverlere de ihtiyacımız var" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ