SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

EŞCİNSELLİK VE ZİNA

Son Güncelleme :

2020-05-07 12:14:05

İslam dinine göre zina büyük günahlardan olup, eşcinsellik ise en büyük rezillik ve terbiyesizlik olarak görülmektedir. Mide bulandırıcı, insanı hayvandan da aşağı yapan, hastalık ve mikrop saçan bu pis iğrençliği gündeme getirmek dahi midemizi bulandırıyor. Lut kavmi eşcinsellikten(erkek erkeğe birleşmeden) dolayı helak oldu. hemen, hemen her Kuran okuyan Müslüman bu ayeti kerimeden haberdardır. Bu çirkin, iğrenç hareketlerden dolayı helak olan bir kavmin yaptıklarını savunan kişilere anlam veremiyorum. Diyanet işleri başkanı: zina ve eşcinselliğin büyük günah olduğunu söyledi, bazı kesimlerden tepki aldı. Yahu siz Müslüman olan bir ülkenin sınırları içinde yaşıyorsunuz, İslam’dan kuran’dan hiç mi haberiniz yok, açın Kuran’ı kerimi öyle bir şeyin olup olmadığını, kendiniz öğrenin. Kafayı kuma gömmüş, kuran ve İslam’dan habersiz tepki göstermeniz, demek iğrençliği yapanlarla aynı grupta olmanız demektir.

Yüce Allah Kuran’ı kerimde şöyle buyurmaktadır: “Zinaya yaklaşmayın, gerçekten O,’çirkin bir hayasızlık ’ve kötü bir yoldur” İsra süresi 32.ayet

Kuran’ı kerimde lut kavmi, eşcinsellikten dolayı helak oldu, yüce Allah onların üzerine taşlar yağdırarak helak etmiş. Daha bunların savunulacak bir tarafları var mı? Yerin ve göğün ve bütün âlemlerin rabbi bunu yapmış, siz tepki verenler neyin peşindesiniz? Şunu da size sormadan geçemeyeceğim, birileri hangi dine mensupsunuz dediğinde hemen göğsünüzü gere gere İslam diyeceksiniz. Hani İslam? Sizin bu tepki gösterdiklerinizi İslam yasaklıyor, ali erbaş, Mehmet Ertuğrul yâda Abdurrahman ekinci yasaklamıyor ki?  Müslümanım diyorsunuz Müslümanlıkta zina ve eşcinsellik yasaktır, değilim diyorsanız o, zaman sizin İslam’daki yasaklarla ile ilgili konuşma hakkınız yok.

Yüce Allah başka ayeti Kerime’de şöyle buyurmaktadır: ’hani lut da kavmine şöyle demişti: ’sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayâsız çirkinliği mi yapıyorsunuz? Araf süresi 80.ayet

Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan azgın bir kavimsiniz. Araf süresi 81.ayet.

Yukarıdaki okuduğunuz ayetlerden sonra daha söylenecek bir şey var mı? Zina ve eşcinselliği, yüce Allah yasak ve haram kılmış. Hem dini hem de insanı olarak bunların savunulacak bir yanları yok. Allah’a emanet olun.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI