SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Son Güncelleme :

2021-05-27 12:23:27

Ey! Toprak için, petrol için, Müslüman ülkelerde çocuk, bebek, yaşlı kadın demeden, bombalar yağdıran, Müslüman’ın yanı sıra insanlık değerini ayaklar altına alan zalim ülke liderleri: sizin bombalarınız, füzeleriniz varsa zulüm gören masumlarında, Allah’ı vardır. Diyelim ki siz Müslüman olmadığınız için Müslüman’a kin besliyor olabilirsiniz, hani siz insanlığın savunucularıydınız bu öldürdüğünüz Müslüman olan halk aynı zamanda insandır. Hani insanlık, hani vicdan, hani yaratılana saygı, Hıristiyan’sanız kitabınız İncil’e göre masum insanları öldürmek yok, Yahudi’yseniz, kitabınız Tevrat’ta göre de masum insanları öldüremezsiniz. İnsan kıyımı yapan zalim liderler şunu iyi bilmenizi isterim ki inşallah diyorum, bu zülüm sizi çok ileriye götürmez, en kısa zamanda yüce Allah’ın sert tokadıyla yerle bir olursunuz. Ve bir daha kendinize gelmezsiniz.

Yüce Allah Kuran’ı kerimde şöyle buyurmaktadır: “Sakın Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin bakakalacağı bir güne erteliyor.”- İbrahim süresi 42.ayet

Yıkılan Müslüman ülkeleri için bir örnek vermek isterim: Hani öldürülmüş yâda ölmüş bir leşin etrafında kurtlar birikiyor ya; kim o leşten ne kadar çok alıp yerse kardır misali Müslüman Ülkelerin toprakları, yer altı zenginlikleri, İsrail Rusya ve Amerika liderleri gibi zalim ülke liderleri arasında paylaşılıyor. Yazıklar olsun size diyorum. Bir gün gelecek bu toprak, petrol kalacak siz Allah’ın huzurunda hesaplaşacaksınız o zaman o petrol ve topraktan yardım istersiniz, Müslüman olarak tek tesellimiz budur. Bir çift sözüm de Müslüman ülke liderlerine: Bir olun, beraber olun, tek vücut olarak hareket edin, lüks içinde yaşamayı mal toplamayı bırakın Allah’ın son dini İslam için çalışın, İslam için öldürün, İslam için ölün, korkak olmayın, Müslüman’a korkmak yakışmaz, sizin kaybedecek bir şeyiniz yok, korkacak olanlara zalimlerdir. Onların kaybedecek çok şeyi var.

Peygamberimiz(s.a.v) şöyle buyurmaktadır “en üstün cihad zalim olup haksızlık yapan devlet idarecisine gerçeği söylemektir.” İbn-i mace fiten 5

Buradan Müslüman ülkelerinde, çocuk, bebek, yalı kadın demeden insan kıyımı yapan zalim devlet liderlerine sesleniyorum: Biran önce çekin askerinizi, tank toplarınızı bu masum halkın üzerinden, Allah’ın laneti zalimlerin üzerine olsun. Araf süresi 44.ayet ALLAH’A EMANET OLUN.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI