SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

HIRSIZLIK VAKALARINA DİKKAT

Son Güncelleme :

2021-12-03 10:59:43

Merhaba Değerli Batman gazetesi okurları, bu günkü yazımı yıllardan beridir yaşanan hırsızlık olaylarına ayırdım. Gerçekten ilimizde hırsızlık olayları devam etmekte, gün geçmesin ki bir eve, bir iş yerine, arabalara, tavuk kümeslerine hatta ve hatta camilerin bakır kapıları söküp alınmasın, gerçekten birçok ilde olduğu gibi maalesef ilimizde de bu tür hırsızlık olayları yaşanmakta.

Batman il Emniyet Müdürlüğüne bağlı hırsızlık büro ekipleri çoğunu yakalıyor ve adalete teslim ediyor ama yenileri ortaya çıkıyor ve aynı işlemleri onlar yapıyor. Bu hırsızlık olayları biter mi bilinmez ama vatandaşı baya mağdur ediyorlar, vatandaş her geçen gün artan maliyetler nedeniyle zaten bunalımda bir de başına hırsızlık olayı geliyor büsbütün perişan oluyor.

Hırsızlık olayı o kadar raydan çıktı ki adamlar caminin dış kapısındaki bakır parçasını söküp ne maliyetlerle yapılan o kapının bakır dış kaplamasını üç kuruşa satıyor, yine adam arabanın kapısını veya camını kırıp arabada unutulan ya cep telefonu ya da başka bir şeyi çalıyor, adam çaldığı şeyden daha fazıla arabaya maddi zarar veriyor.

 Bir de hırsızlık olayın arkasından gelen ekiplerin yorulması çaba sarf etmesi cabası.

İnsanlar ne zorluklarla çalışıp bir köşeye biriktirdikleri Türk parası, döviz veya altını çocuğunun geleceği veya kötü günde kullanmak için bir köşede saklarken adam geliyor bir çırpıda yıllarca biriktirdiği emeğini bir çırpıda alıyor.

Bu tür olayların son bulması için işsizliğin bitmesi gerekir ya da bu tür hırsızlık olaylarına bulaşan kişi veya kişilerin aileleri tarafından iyi bir eğitimden geçmeleri gerek ve hırsızlık, gasp ve buna benzer şeyleri yapmamaları için sık sık uyarılarda bulunmaları gerekir. Hoşça kalın

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI