SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

ALLAH BOZMASIN!

Son Güncelleme :

2022-05-06 14:59:10

Bu ülkenin toprakları üzerinde yaşıyor ve geçimimizi bu topraklar üzerinde yapıyorsak bu vatanı, koruma ve kollamak hepimizin görevi olmalıdır.
Üzerinde yaşadığımız bu ülke toprakları üzerinde yaşanan olumsuz bir gelişme, maddi kriz, kan, yâda bir gözyaşı hepimizi derinden üzer ve bu üzüntü hepimizin ortak üzüntüsü olur. Buna bağlı olarak; refah düzeyi yüksek, huzur ortamının sağlandığı, olumlu gelişmeler de hepimizi sevindirir. Ve bu sevinç de hepimizin ortak sevinci olur.
Ülkemizin huzur ortamını bozmak isteyen, gerginliklere yol açan, ülkeyi karanlık günlere geri getirmek isteyen azınlık güçler, Allah’ın izniyle amaçlarına ulaşamayacaklar ve ulaşmak isteseler bile kendilerinin de bu karanlık günlerin içinde yer alacaklarını bilmelidirler.
Yıllardır birlik beraberliğimizden hoşnut olmayan parçalanıp, bölünmemizi isteyen dış güçlerin oyunlarını bozalım. Birileri devamlı çıkar ortayı alevlendirecek bir ateş parçası atar ve ortadan kaybolur. Ve bu ateş parçası her tarafa yayılır, hoş olmayan görüntüler ortaya çıkar. Bundan kim karlı çıkar? Tabii ki açık bir şekilde birlik ve beraberliğimizin bozulmasını isteyen kişiler amacına ulaşır. Bunların ekmeğine yağ sürmeyelim, oyunlarını boşa çıkaralım, sevinçleri kursağında kalsın.
Yüce Allah Kuran-ı Kerim’de şöyle buyuruyor: “Allah’a ve resulüne itaat edin ve birbirinizle çekişmeyin. Sonra gevşersiniz ve gücünüz, devletiniz elden gider. Sabırlı olun çünkü Allah sabredenlerle beraberdir.” ENFAL SÜRESİ
Devletimiz sınırları içinde ve dışında topraklarımızda gözü olan, huzuru yakalamış ve gelişmeye aday bir Türkiye’nin önünü kesmek isteyen her kim olursa olsun inşallah amacına ulaşamayacaktır. Yıllardır günümüze kadar süregelen kan, gözyaşı ve şiddetin önüne set çekildiği bir döneme girmişken bunun tadını doyasıya yaşayalım. Bu artık bizim hakkımız olmalıdır.
Peygamberimiz (s.a.v) bir hadisinde şöyle buyurmaktadır: “Birbirinize kin tutmayın! Birbirinizi kıskanmayın! Birbirinize sırt çevirmeyin! Ey Allah’ın kulları, Allah’ın size emrettiği gibi şunu iyice bilmeliyiz ki; ülkedeki huzursuzluk olursa hepimiz huzursuz oluruz. Açlık olursa hepimiz aç, yurtlarımızdan olursak hepimiz oluruz.”
Kardeşliğin, dostluğun hüküm sürdüğü bir dünya dileğiyle…
Allah’ın bereketi üzerinize olsun

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI