SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

EY İSRAİL! DUY SESİMİ!

Son Güncelleme :

2018-03-02 08:17:43

Günlerdir Mescidi Aksa’yı ablukaya alan, Müslümanların inanç özgürlüklerini yaralayan, onlara şiddet uygulayarak, Müslümanlığın yanı sıra insanlık onurunu ayaklar altına alan İsrail ve askerlerine cevap verme zamanı gelmedi mi? Ey Müslümanlar! Toplamında bir şehir nüfusu kadar olan bu İslam dini ve Müslüman düşmanı olan zalimlere gereken dersi verme zamanı gelmedi mi? Biz Müslümanlar uyumaya devam edelim, seyredelim, onlar da güçlenerek üzerimize gelmek için fırsat kollasınlar, güç alsınlar öyle mi? Bu böyle gitmemeli, biz bütün Müslümanlar üzerimize birey olarak ne düşüyorsa hemen yapmalıyız. Geçen her dakika İslam dini düşmanlarının güçlenmesidir. Bunu aklımızın bir köşesine yazalım. Peygamberimiz (s.a.v) bir hadisinde şöyle buyurmaktadır: Birbirine karşı muhabbet ve merhamette müminler bir vücut gibidir. Vücudun bir yeri rahatsız olunca, bütün vücut, rahatsız uykusuz kalıp onun tedavisi ile meşgul olduğu gibi, Müslümanlar da birbirlerine yardıma koşmalıdır. Buhari


Şu an dünya üzerinde bir buçuk milyar Müslüman var. Bir buçuk milyarı demiyorum hadi; yüz elli bin Müslüman ayağa kalkalım. İslam dininin ayakta olduğunu ve dünya var oldukça da var olacağını bu zalim İsrail topluluğuna ve dünyadaki tüm İslam dini düşmanlarına haykıralım. Değerli Müslümanlar; bu İsrail askerlerinin derdi Mescidi Aksayı ibadete kapatmak değil, İslam dini yayılışının önünü kapatmaktır. Bunu böyle bilelim. Yüce Allah (c.c.) Kuranı Kerim de şöyle buyurmaktadır: Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda sizde savaşın, ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez. Bakara süresi 190.ayet. Bu ayeti kerime biz Müslümanlara açık ve net bir mesaj veriyor değil mi? Şu anda İsrail askerleri müslümanların ibadet özgürlüğüne saldırıda bulunuyor ve de elini kolunu sallaya sallaya şiddet uygulamaya devam ediyorlar. Bunlara seyirci kalmak demek sonumuzu hazırlamak demektir. Bu gün Kudüs’te yarın İstanbul’a da girebilirler. Bu Yahudi cinsi çok sinsi bir millettir, müslümanların nabzını yokluyor, gelecek tepkilere göre ya geri adım atacak yada daha çok güçlenecek.

Ben buradan dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerime sesleniyorum: lütfen hep beraber ayağa kalkalım. Allah’ın son din olarak kabul ettiği ve Peygamberimiz Hz. Muhammet’in hayatından bir an olsun çıkarmadığı uğrunda bütün işkencelere katlandığı İslam dinini el üstünde tutalım gerekirse uğrunda canımızı seve, seve verelim.


Allaha emanet olun.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI