SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

DİKKAT! BU GÜN KUDÜS YARIN KABE!

Son Güncelleme :

2018-03-02 08:29:09

Dünyadaki bütün Müslümanlar için çok önemli bir değere sahip olan,peygamberler diyarı Kudüs’ün bırakın Yahudilerin eline geçmesi, ismini bile dillerine dolamaları Müslümanlığa ve İslama büyük bir ihanettir. Yapılan bu ihanettin uzamasını engellemek, ben Müslüman’ım diyen bütün insanların birinci görevidir.bakın burada kesin ve net bir şekilde bundan daha önemli bir görev olamaz.bu Müslüman ve İslam düşmanı bir avuç Yahudi’ye sadece kendi yaşadıkları ülkelerini değil yeryüzünü onlara yaşanmaz kılmak durumundayız. 


Yüce Allah kuranı kerimde şöyle buyurmaktadır: inkâr edenler birbirlerinin velileridirler. Eğer siz bunu yapmazsanız(birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız)yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat )olur. enfal süresi 46.ayet.


Şua anda İsraillerin Kudüs’ü başkentleri yapma girişimleri, Müslümanların nabzını ölçme girişimidir bunu böyle bilmemiz lazım. Yıllardan beri Müslümanların uğrak yeri olan Kudüs üzerinde oynanan oyunlar İslam’ı ortadan kaldırmaya yöneliktir. küdüsü gözüne kestiren, kolay lokma gibi gören Yahudi ırkı karşısında birbirlerine bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenmiş bir Müslüman topluluğu görmezse yarın Kâbe’yi de gözüne kestirir. Onu da almak için bütün imkânlarını seferber eder. Bu Yahudilerin İslam dini üzerindeki hesap ve planlarını alt üst etmek için biz Müslümanlar olarak hep beraber ayağa kalkmalıyız. Üzerimize ne düşüyorsa hemen yapmalıyız. Değerli Müslüman kardeşlerim Kudüs olayı hafife alınacak bir olay değildir. Namusumuz nasıl her şeyden önemli ise bizim için Kudüs aynı o şekilde önemlidir. o yüzden Kudüs’ün Kudüs olarak Müslümanların elinde kalmasını sağlayana kadar biz Müslümanlar kendimize rahatı haram kılmalıyız.


 Yüce Allah kuranı kerimde başka bir ayeti kerimde de şöyle buyurmaktadır:’’şüphesiz Allah kendi yolunda sanki birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak cehd edenleri(mücadele edenleri} sever. saff süresi 4.ayet.

 

Buradan dünyadaki tüm İslam liderlerine sesleniyorum: lütfen halkınız ile beraber ayağa kalkın bu İslam düşmanı Yahudi milletine,yeryüzünde bir buçuk milyar Müslüman olduğunu hatırlatın, peygamberimiz Hz..Muhammed’in ümmetinden olanların kolay lokma olmadığını, Allahtan başka kimseye boyun eğmeyeceklerini bildirin.Allaha emanet olun.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI