Dostluk maçını Batman kazandı

Dostluk maçını Batman kazandı

Batman Master Spor Kulübü tarafından düzenlenen Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası’nın ilk dostluk maçı Batman Master Futbol Takımı ile Trabzon Sebat Master Futbol Takımı arasında TP Spor tesislerinde oynandı.

Vali Ahmet Deniz, Batman Master Futbol Takımı ile Trabzon Sebat Master Futbol Takımı arasında oynan Gönül Köprüsü Dostluk maçına eşlik etti.

 

Batman Master Futbol Takımının 4-1’lik üstünlüğü ile biten maçın ardında futbolcuları tebrik eden Vali Deniz, sporun kardeşlik köprüleri kurmasında çok büyük bir işlevi olduğunu belirterek, Batman son dönemlerde ülkemizin birlik ve beraberliğine sahip çıktığını, bunun bu tür aktivitelerle daha da perçinleşeceğini ifade etti. Daha sonra Vali Deniz tarafından Trabzon Sebat Master Futbol Takımına Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası’na katılımlarından dolayı plaket verildi. (Murat Ezgin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...