100 çocuğa eğitim desteği

100 çocuğa eğitim desteği

Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Sosyal ve Ekonomik Hizmet Modeli ile desteklenen çocukların okul hayatında desteklemeyi amaçlayan "Okul Destek Projesi" kapsamında düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafında TP Karistal Parkt'a düzenlenen kahvaltı programına; Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz'in yanı sıra, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ümit Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan, ve projeden faydalanan çocuklar katıldı.

23 İL PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan çocukları akademik, sosyal, kültürel, eğitsel, bilişsel ve sportif etkinlikler ile buluşturmanın hedeflendiği projemiz için Bakanlık tarafında  öncelikle 23 pilot il belirlendi. Batman bu pilot illerden biri olduğunu İfade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, ilimizde  7 ve 8.sınıfta eğitim gören  100 çocuğun faydalandığını ifade ettiler.

KİTAP OKUMA TAVSİYE EDİLDİ

 

Kahvaltı programına katılan çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, çocuklarla bir süre sohbet ettiler. Çocuklara hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz,  çocuklara nasihatlerde bulunarak, "Sizlerin, ailenize ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmeniz bizim için her şeyden daha önemlidir.  Başarıya ulaşmak için çok çalışmanız ve bol kitap okumanız gerekiyor" dedi. Program çocuklara çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi. (Bülten Haberi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...