BATMAN'A AFET VE LOJİSTİK ÜSSÜ

BATMAN'A AFET VE LOJİSTİK ÜSSÜ

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu beraberindeki heyetle birlikte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'u ziyaret etti.

1500 PERSONELLİK Afet VE LOJİSTİK ÜSSÜ KURULUYOR

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette, Batman’ın sağlık alanındaki mevcut durumu ve planlanan yatırımlar ele alındı.

BÖLGESEL AFET VE LOJİSTİK MERKEZİ KURULACAK

Görüşmede, Batman Havalimanı bölgesinde 276.550 metrekarelik Alan üzerine kurulması planlanan Afet ve Acil Durum yönetim - Lojistik Alanı projesi masaya yatırıldı. Yaklaşık 1.500 personelin görev yapacağı bu üs, bölgesel afetlere müdahale kapasitesini artırarak stratejik bir lojistik Merkez haline gelecek .

İluh DEVLET HASTANESİ’NİN İNŞAATI HIZLANACAK

Toplantı da, yatırım programına alınan ve bu yıl yapımına başlanması planlanan İluh Devlet Hastanesi’nin inşaat sürecinin hızlandırılması da gündeme geldi. Projenin en kısa sürede tamamlanarak Batmanlılara sağlık hizmeti sunması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

ziyaret sonrası açıklamada bulunan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’a gösterdiği desteklerden dolayı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür ederek, bu yatırımların şehrin sağlık Altyapı sını güçlendirecek önemli sonuçlar doğuracağını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ