Seçim sonucunda, başkanlık görevine Av. Zafer Bağcı seçildi. Bağcı, genç girişimciliği Teşvik etmek ve iş dünyasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalara Başladı klarını belirtti.
DAYANIŞMA MESAJLARI ÖNE ÇIKTI
Toplantı da, önceki dönem başkanı Metin Akyel'e teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Akyel, “Genç girişimciliği desteklemek ve iş dünyasına katkı sağlamak temel hedefimizdi. Yeni dönemde de desteklerim sürecek,” dedi.
Yeni Başkan Zafer Bağcı, “Genç girişimcileri bir araya getirerek ülkemizin ekonomik kalkınmasında genç lerin gücünü daha görünür kılacağız,” ifadelerini kullandı.
KATILIM VE destek
Genel kurulda, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Cahit Ertemel, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak ve birçok Kurum temsilcisi konuşma yaparak dayanışma mesajları verdi. Genç MÜSİAD’ın girişimciliğin lokomotifi olduğunu vurgulayan Ertemel, Batman Şubesi’nin yeni dönemde Büyü k Başarı lar elde edeceğine inandığını belirtti.
Genel Kurul , dayanışma ve Hedef belirleme mesajlarının ardından sona erdi.