İŞKUR’DAN YEREL BASINLA İSTİŞARE VE BİLGİLENDİRME

İŞKUR’DAN YEREL BASINLA İSTİŞARE VE BİLGİLENDİRME

Batman Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları Selman Yıldırım ve Salih Demir, Batman Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, İŞKUR’un yürüttüğü çalışmalar hakkında Bilgilendirme yapılarak, istihdam , mesleki eğitim ve iş gücü piyasası na yönelik projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Gazetecilik sektörünün istihdamdaki rolü ve yerel basının iş gücü piyasasına katkılarının da ele alındığı görüşmede, İŞKUR’un iş arayanlara sunduğu hizmetler, meslek edindirme kursları ve işveren destekleri gibi konular hakkında bilgiler paylaşıldı.

destek VURGUSU

Batman Gazetesi yetkilileri, İŞKUR’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, kurumun istihdamın artırılmasına yönelik projelerine destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Basın ve İŞKUR arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi yönünde temennilerde bulunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2