EKMEK ZAMMI GERİ ALINMALI

EKMEK ZAMMI GERİ ALINMALI

MİL-TARIM ORMAN SEN'DEN EKMEK ZAMMI TEPKİSİ: GERİ ALINMALIDIR

Mil-Tarım Orman Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz, Batman’da ekmeğe yapılan zamma tepki göstererek fiyat artışının insaf ve vicdanla bağdaşmadığını belirtti.
Yıkılmaz, ekmeğin temel bir gıda maddesi olduğunu ve özellikle dar gelirli vatandaşlar için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, yapılan zammın geri alınması gerektiğini söyledi. "Ekmeğe yüzde 30'lara varan zam halkın alım gücünü zorlamaktadır. Çevre illerde ekmek fiyatları daha düşükken Batman’da bu denli yüksek bir artış kabul edilemez." dedi.
Tüketici derneklerine, esnaf odalarına ve ilgili yetkililere seslenen Yıkılmaz, zam kararının gözden geçirilmesi ve halkın temel gıda maddesi olan ekmeğe erişiminin kolaylaştırılması için girişimde bulunulmasını talep etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2