ÖĞRETMENLERE "KONUŞMA BOZUKLUKLARI" KONFERANSI

ÖĞRETMENLERE "KONUŞMA BOZUKLUKLARI" KONFERANSI

Rehber öğretmenlere yönelik “Çocuklarda Konuşma Bozuklukları ve Çözüm Önerileri” konulu bir konferans verdi.

Batman eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Dil ve konuşma Terapisti Pelin Kalçık , Rehber öğretmenlere yönelik “Çocuklarda Konuşma Bozuklukları ve Çözüm Önerileri” konulu bir konferans verdi.

Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, çocuklarda sıkça karşılaşılan konuşma bozuklukları, Erken tanı nın önemi ve müdahale yöntemleri detaylı şekilde ele alındı.

Rehber Öğretmenler

Terapist Kalçık, konuşma Güç lüklerinin öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri üzerindeki etkilerine dikkat çekerek, rehber öğretmenlerin bu süreçteki rolünü vurguladı. Konferans, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla Sona erdi.

Advert
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ