HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman 'da 3'ü il olmak üzere 24 belediye Başkan adayını daha açıkladı.
Türkiye 'de 31 Mart 'ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler adaylarını açıklamaya Devam ediyor.
Bu kapsamda HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman, Mardin ve Şırnak belediyeleriyle birlikte toplam 24 belediye başkan adayını daha tanıttı.
Bir düğün ve konferans salonunda düzenlenen Tanıtım Toplantı sında yapılan konuşmaların ardından HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, partisinin Mardin, Batman ve Şırnak il belediye başkan adaylarının yanı sıra 18 ilçe ve 3 Belde belediye başkan adaylarını tek tek platforma Davet etti.
Sahneye davet edilen adayların, fotoğraflarıyla birlikte özgeçmişleri sahnedeki ekrana yansıtıldı.
Buna göre Batman Belediye Başkan Adayı Milletvekili Serkan Ramanlı olurken, Mardin Büyü kşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Çevik, Şırnak Belediye Başkan Adayı ise Mustafa Çimen oldu.
Diyarbakır , Mardin, Siirt , Batman, Bitlis ve Şırnak illerine bağlı 18 ilçe adayının da açıklandığı programda 3 de belde belediye başkan adayı tanıtıldı.
Serkan Ramanlı - Batman İl Belediye Başkan Adayı
Hasan Aşkın - Kozluk İlçe Belediye Başkan Adayı
Zeki Çetin - Hasankeyf İlçe Belediye Başkan Adayı
Süleyman Seyyidoğlu - Gercüş İlçe Belediye Başkan Adayı
Osman Ortaç - Beşiri İlçe Belediye Başkan Adayı