''İki Meltem Arasında'' Batman’da Okurlarıyla Buluşacak

''İki Meltem Arasında'' Batman’da Okurlarıyla Buluşacak

Yazar Veysi Boran, "İki Meltem Arasında" kitabının ikinci baskısı vesilesiyle Batman’da söyleşi ve imza günü etkinliği düzenliyor. Etkinlik, 4 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’te Yeni Sahne’de gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü edebiyat dünyasının sevilen isimlerinden Lal Laleş üstlenecek.

Program kapsamında Boran, kitabının yazım sürecini, ikinci baskıya ilişkin detayları ve edebiyat yolculuğunu okurlarıyla paylaşacak. Söyleşinin ardından imza bölümünde, katılımcılar kitaplarını imzalatma ve yazarla birebir sohbet etme fırsatı bulacak.

Batman kültür ve sanat takviminde önemli bir yere sahip olan bu etkinlik, edebiyatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Tüm edebiyat tutkunları etkinliğe davetlidir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2