Şirketin kurucusu Vedat Aker , Batmanlıların %95’inin Kayak turlarında Keyftur’u seçtiğini belirterek, 10 binin üzerinde katılımcıyla Başarı lı organizasyonlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Aker, Keyftur’un Bölge halkı tarafından sahiplenildiğini ve bu desteğin kendilerini daha da motive ettiğini dile getirerek, organizasyonlarının hız kesmeden Devam edeceğini vurguladı.
YENİ DÖNEMDE KARADENİZ, KAPADOKYA VE BALKAN TURLARI
Vedat Aker, Bayram sonrası için Karadeniz , Ege, Kapadokya ve Antalya gibi popüler destinasyonlara uçaklı ve otobüslü turlar düzenleyeceklerini duyurdu. Ayrıca, Diyarbakır çı kış lı uçaklı Balkan turlarına da dikkat çeken Aker, bu organizasyonların bölge halkı için Büyü k bir fırsat sunduğunu belirtti. Her hafta düzenlenecek 6 Gece 7 Gün her şey dahil Balkan turları ile Keyftur’un Tatil severlere alternatifler sunmaya devam edeceğini söyledi.