NASIROĞLU'NDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

NASIROĞLU'NDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhuriyetin 101'inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyetin 101  yıl dönümünü milli birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gururunu, heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Nasıroğlu, şunları kaydetti:

Türkiye Cumhuriyeti aradan geçen 101 yılda,  eğitim, sağlık, bilim ve ulaştırma olmak üzere tüm alanlarda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. Gurur verici atılımların ve başarıların devamının sağlanması birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir.

Türkiye Yüz Yılı vizyonunu birlikte inşa etmek, yarınların daha güçlü, daha huzurlu Türkiye’sini el birliğiyle inşa edebilmek için bizlere düşen en önemli görev çok çalışmak ve  kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir. İhtiyacımız olan şey birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmek, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmektir. Cumhuriyetimizin 101. Yılında daha güçlü bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz ve şehrimize olan hizmet aşkımız artarak sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...