ÖZDEMİR'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALR

ÖZDEMİR'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALR

“Batmana Tıp Fakültesi için görüşmeler sürüyor”

Özdemir açıkladı

“Boğulma vakalarına karşı ilk somut adım geliyor”

“Batmana Tıp Fakültesi için görüşmeler sürüyor”

belediye Hizmetlerinin arkasındayız”

“TYÇP işçiliğinin uzun süreli olmasını talep ettik”

AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir “boğulma olaylarına karşı genç lik ve Spor Hizmetleri Bakanlığı ile Milli eğitim Bakanlığına götürdüğümüz öneri kabul edildi, Batman ‘Pilot İl’ seçilerek okullarda yüzme kursları için proje geliştirildi” dedi. AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin, yeni İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici, Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Genç, Medya ve Tanıtım Başkanı Kudbettin Suçin ve partili yöneticilerle basınla bir araya geldi. Milletvekili Özdemir, İlimizde devam eden ve proje aşamasında olan kamu yatırımlarından söz ederek devamlı suretle yatırımların gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

“TIP FAKÜLTESİ İÇİN GÖRÜŞ BEYAN ETTİK”

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin bitimi için çalışmaları yakından takip ettiklerini, 500 yataklı yeni hastane için yazışmaların devam ettiğini belirten Milletvekili Ziver Özdemir, “200 yataklı hastanenin 500 yataklı olması talebi sonrası yazışmalar uzun sürdü. Sağlık Bakanımızla görüştük ve 500 yataklı hastanenin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmasını istedik. Hatta, mevcut kadro ve akademik personel ile bunun Tıp Fakültesine dönüşebileceğini söyledik. Olumlu karşılandı ve bu işin takipçisi olacağız” dedi.

BOĞULMA VAKALARINA KARŞI OKULLARDA HAVUZ VE YÜZME EĞİTİMİ PROJESİ

İlimizde yaz aylarında boğulma vakalarının sık yaşandığını söyleyen Özdemir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığına sunulan projelerle Batmandaki uygun okullarda yüzme havuzları yapılıp gençlerin ve çocukların hem yüzme eğitimi alabileceklerini ve hem de tehlikeli su alanlarına gitme ihtiyacının olmayacağını belirterek “Bu konuda Batman pilot il seçildi ve gerekli çalışmalar başlayacak” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE HİZMETLERİNİN ARKASINDAYIZ”

Kayyum ataması sonrası vatandaşların belediye hizmetlerini benimsediğini ifade eden Milletvekili Özdemir, önceki yönetimlerin hizmet üretmediğini ve yanlışlar yaptığını ifade ederek “kayyum sonrası yanlışların nasıl yapıldığı, hizmetlerin ne denli gerçekleşmediği ortaya çıktı. Hizmetlerden memnunuz ve arkasındayız” dedi. Özdemir, ayrıca; seçimlerde Batman’ı AK Belediyecilikle tanıştırmak için çalışacaklarını ifade etti. Milletvekili Özdemir, ayrıca 16 Mayıs stadı yerine yapılacak Millet Bahçesi, TYÇP işçi alımlarının kura ile yapılması, TÜPRAŞ’ın ‘kapanma’ gündemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

AK PARTİ ADAYI GÜNEŞTEKİN “BATMAN’I KALKINDIRACAK projeler GELİYOR”

Basın Toplantı sında söz alan AK Parti Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Batmana çok önemli projeler için hazırlık yaptıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde projelerin basın ve kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Güneştekin, “Örneğin bir çok mahallede kentsel dönüşüm projeleri, yeni Bulvarlar ve benzeri önemli projeler ile kaynaklarını açıklayacağız. Önceliğimiz, modern bir Batman için kentsel dönüşümler” dedi.

YENİ İL BAŞKANI GÜR: TÜM KADROLARLA SAHADA OLACAĞIZ

31 Mart Yerel Seçimlerinde Batman’ı AK Parti Belediyeciliği ile tanıştırmak gayesinde olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür, tüm partililerle ve tam saha seçim çalışmaları başlatacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...