Şoförlerin endişeli bekleyişi

Şoförlerin endişeli bekleyişi

Türkiye Petrolleri merkez ve dış sahalarda çalışan ve işten çıkarılma endişesi taşıyan şoförlerin iş akitleri bugün bitecek.

Yıllardır Türkiye Petrollerinin Merkez ve dış sahalarında çalışan 33 şoför, ekmek kapıları olan işlerini kaybetme korkusu yaşıyor. Ailelerini, çoluk çocuklarını beslemek için yıllardır zor koşullarda çalıştıklarını belirten şoförler, Batman gibi işsizliğin yüksek olduğu bir ilde işsiz kalmaları durumunda büyük mağduriyet yaşayacaklarını, işsizler ordusuna yeni işsizler katılacağını anlatarak, çözüm istediler.

“33 AİLE MAĞDUR OLUR”

33 şoför adına konuşan Mahmut Biçer, "Aylardır işten çıkarılma korkusu yaşıyoruz. Yıllarca ağır şartları önemsemeden bu kuruma emek verdik. Bu Kurum bizim için bir ekmek kapısı oldu. Bu şartlarda işten çıkarılırsak 33 Aile mağdur olur. İş akdimiz bittiği durumda biz şoförlerin çoğu mağdur oluruz. Çünkü çoğumuz ömrümüzü bu işe verdik, 40-50 yaşlarındayız. Bu yaştan sonra başka alanda çalışmamız çok zor" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR