Toplu yemeklerin marka adı ALTUNLAR!

Toplu yemeklerin marka adı ALTUNLAR!

1987 yılından bu yana Batman’da hizmet veren bölgenin en modern yemek fabrikasına sahip Altunlar, TSE - ISO standartlarına uygun yemek üretimi ve her geçen gün artan hizmet kalitesiyle her kesimden beğeni topluyor.

GÜNLÜK 10 BİN YEMEK KAPASİTELİ

Günlük 10 bin kişiye yemek çıkarma kapasitesi olan Altunlar Yemek Fabrikası düğün, taziye, mevlit ve özel günlerde vatandaşa hizmet etmenin gururunu yaşıyor. Uzun yıllardır Türkiye Petrolleri’nin yemek dağıtım işini yapan Altunlar Yemek, TP’nin en ücra köşesindeki sahalara da yemek hizmetini modern muhafaza depoları ve hijyenik ortamda başarıyla götürüyor. Özellikle yemek kalitesi ve dağıtımdaki profesyonelliğiyle müşterilerinden tam not alan Altunlar yemek, son yıllarda düğün, taziye ve toplu yemeklerin marka adı haline geldi.

30 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

Hijyen, kalite ve tat konusunda müşterilerine garanti verdiklerini belirten Altunlar Yemek işletmecisi Mehmet Altun, “Yemek üretim fabrikamızın toplam kapalı alanı 1000 metrekare, bunun 200 metrekaresi tamamen yemek üretim alanına ait. Fabrikamız 30 kişi ile birlikte, 10 bin kişiye yemek çıkaracak kapasitededir. Toplu yemeklerde çalışan sayımız 50’yi geçiyor. Ofis, kuru gıda deposu, soğuk hava, temizlik deposu ayrı bölümlerde yer alıyor. Üretim bölümümüz sebze hazırlama, et hazırlık, hamur bölümü ve soğuk hava deposu ile bulaşıkhane alanını kapsıyor.  Pişirme ocakları ve fırınlarımızın bulunduğu üretim alanımızda sevkiyat için ayrı bir yerimiz var. Fabrikamızdan çıkan yemekler, her türlü uzun mesafeye, aynı sıcaklık-soğukluk kalitesinde taşınıyor. Her türlü, düğün, nişan gibi toplu yemekler, hizmetleri ve toplu yemek yenilen işyerlerine hizmet vermek amacımız” dedi. (Murat Ezgin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...mid2
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...