SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

HDP HEYETİ ELAZIĞ’DAYDI

Son Güncelleme :

2020-01-31 17:07:47

HDP HEYETİ ELAZIĞ’DAYDI

Batman’dan Elazığ’a gelerek depremzedeleri çadırlarda ziyaret eden HDP heyeti, halkın ihtiyaçlarını tespit edip, kendileriyle dayanışma içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, Batman Belediyesi Eşbaşkanı Songül Korkmaz, HDP Batman İl Eşbaşkanları Ömer Kulpu ve Fatma Ablay, Dersim Akpazar Belde Belediyesi Eşbaşkanı Orhan Çelebi, 6.8 büyüklüğünde depremin yaşandığı Elazığ’a ziyarette bulundu. Heyet, ilk olarak HDP Elazığ İl Örgütü’nü, ardından da gruplar halinde kentin dört bir tarafında kurulan çadırları ziyaret etti.

GEZİLDİ, İHTİYAÇLAR TESPİT EDİLDİ

HDP Batman heyeti, halka geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Batman halkının her türlü yardımda yanlarında olduklarını iletti. Tek tek çadırları gezen heyet üyeleri, halkın ihtiyaçlarını tespit edip, bu konuda yardımların dağıtılması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Çadırlarda kalan yurttaşlar ise kendilerini ziyaret eden HDP’lilere teşekkür ederek, çadır, ısıtıcı ve gıda gibi yardımların eksik olduğunu, bu konuda ihtiyaçların bir an önce giderilmesi talebinde bulundu. Öte yandan yerine kayyum atanan Dersim Akpazar (Peri) Belediyesi Eşbaşkanı Orhan Çelebi ile meclis üyeleri de, beldede topladıkları yardımları getirdikleri kentte dağıttı. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.